Martorelles dona la benvinguda al primer nadó de l'any del municipi

La menuda es diu Alma Mandly Rosich i va néixer el dia 2 de gener a l'Hospital Trias i Pujol de Badalona

Societat

Martorelles dona la benvinguda al primer nadó de l'any del municipi
Martorelles dona la benvinguda al primer nadó de l'any del municipi

L'alcalde de Martorelles, Marc Candela, i la regidora de Benestar i Família, Mònica García, han estat els encarregats aquest dilluns de donar la benvinguda al primer nadó de l'any del municipi. La nova veïna de Martorelles es diu Alma Mandly Rosich i va néixer el passat dia 2 de gener a l'Hospital Trias i Pujol de Badalona.

L'Alma és la primera filla de la Georgina Rosich, originària de Sant Fost, tot i que actualment viu a Martorelles i el martorellesenc, Sergi Mandly: "Es va fer esperar, podia haver sortit el dia 1, però va trigar més del compte i per mitja horeta va néixer el dia 2", apuntava el pare.

La menuda va néixer amb un pes de 2,380 kg i una talla de 45 cm passada: "Va ser un part induït, perquè venia una mica petita, però després quan la tens s'oblida tot", explicava la mare.

La família ha rebut de part de l'Ajuntament una cistella amb una vaixella infantil, un xumet, sonalls, ninots... Des de l'Ajuntament també se'ls ha informat sobre diferents serveis municipals de què disposen les famílies amb nounats.

"Fem aquesta recepció per agrair que ampliïn les famílies a Martorelles, perquè l'arribada d'un nadó a un municipi és allargar-li la vida", deia l'alcalde Marc Candela, qui apuntava com a curiositat que fa tres anys que el primer nadó de l'any és una nena.

En aquest sentit, l'alcalde avançava que en aquests primers mesos de l'any també es farà una altra recepció per a nounats i nouvinguts, per tal de contar-los els serveis que el consistori té a disposició de les famílies, com ara el grup de criança A quatre grapes o els equipaments que tenen al seu abast, com pot ser l'escola bressol municipal.

 

Edicions locals