Una tarda amb la millor futbolista del món

La molletana revoluciona el camp del CF Martorelles

Esports

Una tarda amb la millor futbolista del món
Una tarda amb la millor futbolista del món

MartorellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

Alèxia Putellas va irrompre una tarda al Camp Municipal de Martorelles, per fer viure un somni a prop d'un centenar d'esportistes del CF Martorelles. El passat dijous, 13 de gener, la molletana va participar en el rodatge d'un anunci per a Iberdrola, com a ambaixadora per la igualtat en l'esport.

La molletana va arribar a prop de dos quarts de cinc de la tarda al camp martorellesenc i no va marxar fins gairebé tres hores més tard. "Tenim un col·laborador que ens va explicar la possibilitat que el rodatge es fes al nostre camp i vam acceptar. Llavors, tan sols ho sabíem pocs del club i vam avisar els equips femenins del club, que s'ho van mirar tot des de la graderia", explica Pablo Gamallo, tresorer del CF Martorelles.

En acabar la gravació, Putellas va fer-se un gran nombre de fotografies amb els esportistes del club, a qui va atendre a peu de gespa. "Com que la gravació es va endarrerir, es van ajuntar els entrenaments i els esportistes del club van flipar", assenyala Gamallo. El club va posar com a exemple la molletana entre els membres del seu planter. "És la millor del món i si us esforceu, també ho podeu ser vosaltres", van dir. Al camp martorellesenc també va apropar-s'hi l'alcalde de municipi, Marc Candela, amb el llibre d'honor del municipi, que Putellas va signar en una tarda històrica per al club.

Edicions locals