Quatre constructores opten a reprendre l'obra de la Vinya

El procés de licitació va vèncer el dia 10 de gener i l'Ajuntament preveu adjudicar l'actuació el mes de febrer

Societat

Quatre empreses constructores opten a reprendre l'obra de la Vinya
Quatre empreses constructores opten a reprendre l'obra de la Vinya

L'Ajuntament de Martorelles compta en adjudicar de nou l'obra de la Vinya de Carrencà el mes de febrer. Durant el procés de licitació que va vèncer el passat 10 de gener s'hi han presentat quatre empreses. Actualment, s'estan valorant els diferents candidats per decidir a qui se li assignen els treballs.
 

De fet, segons ha explicat l'alcalde Marc Candela, la partida prevista per a l'actuació ve del 2021 i fins que no s'incorpori a l'exercici del 2022 no es podrà aprovar. Amb tot, segons ha detallat el batlle: "Els terminis previstos són els mateixos i comptem que a finals de febrer podrem adjudicar l'obra".

Un cop adjudicada l'actuació, l'empresa tindrà, tal com marca la llei, un mes per començar els treballs.

La licitació es va treure a concurs el passat dia 1 de gener amb un pressupost de 2.394.284,20 € IVA inclòs. El termini per executar l'obra és de 8 mesos, el que suposa que el centre polivalent de la Vinya podria estar enllestit, si tot va bé, a finals d'any.

L'obra està aturada des del mes de setembre del 2019, després que l'Ajuntament detectés errors en l'execució. Aquesta detecció va suposar modificar el projecte, el qual va ser aprovat provisionalment el mes de juliol del 2021 i ratificat en el ple el mes de novembre del mateix any. En aquella sessió plenària també es va donar llum verda a la nova licitació del contracte de l'actuació, després que el mes de juliol el ple també decidís rescindir el contracte amb l'empresa que havia iniciat l'obra.

 

 

 

 

Edicions locals