Activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista a Martorelles

La regidoria d'Igualtat ha programat un booklife, un taller de defensa personal i un teatre-fòrum

Societat

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Martorelles ha programat diferents activitats coincidint amb el pròxim 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista. La primera activitat serà a la biblioteca amb un Booklife (un taller que utilitza la literatura per entendre, analitzar, i acompanyar a les persones en diferents emocions, sentiments i situacions) a càrrec de la Laura García, de la Plataforma 80 grams que recomanarà lectures sobre el tema. 

Els següents actes previstos tindran lloc dijous, 25 de novembre. Per aquesta jornada s'ha programat una campanya de donació de sang amb el lema “Donar sang per no vessar-ne”, que es farà al Celler de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h. També està prevista la lectura del manifest, a les 12 h, a la plaça de l'Ajuntament i un taller de defensa personal que es realitzarà a partir de les 17 h a l’Era Jove de Carrencà.

Mentre que l’última activitat d’aquest 25N és el Teatre – fòrum. “Sense límits” a càrrec d'Impacta’t teatre. Aquest acte tindrà lloc diumenge 28 de novembre, a les 18.30 h, al Celler de Carrencà. Les entrades es poden obtenir a martorelles.cat/entrades.

Recomanacions bibliogràfiques sobre el 25N

Així mateix, durant tot el mes de novembre, l’Aparador de la Biblioteca recomana una selecció de lectures que interpel·len i conviden al lector a reflexionar sobre el gènere, la llibertat i els drets, recordant-nos els diferents tipus de violències patides per les dones al món actual. 

Edicions locals