'Toys'R'You', el nou passatge del terror de Montornès

Martorelles avança el halloween una setmana i farà el túnel a Carrencà aquest dissabte

Cultura

'Toys'R'You', el nou passatge del terror de Montornès
'Toys'R'You', el nou passatge del terror de Montornès

Toys'R'You serà el túnel del terror d'enguany a Montornès. El diumenge 31 (de 19 h a 0 h), el grup de joves que impulsa el túnel del terror i el departament municipal de Joventut oferiran al Centre Juvenil Satèl·lit un nou espectacle per celebrar halloween, en una activitat inclosa al Kosmos 2021.

El nom està inspirat en la famosa botiga de joguines Toys'R'Us, però el matís que hi han fet ja pot donar encara més pistes sobre el desenvolupament d'aquest passatge: l'original Les joguines som nosaltres el canvien per Les joguines sou vosaltres.

El públic assistent s'endinsarà en una botiga de joguines on podrà viure en primera persona la història d'un creador de joguines que es torna boig quan veu que els infants prefereixen les noves tecnologies abans que els peluixos, les nines o els jocs de taula. Per aquest motiu, decidirà venjar-se d'una manera terrible.

L'entrada serà gratuïta i es podrà reservar a entrades.montornes.cat. Tanmateix, serà un acte solidari en favor de l'associació local Gasvar, que té cura de les colònies de gats de Montornès, i, d'aquesta manera, qui ho vulgui tindrà l'opció de fer un donatiu de menjar, mantes, sorra de gat o casetes per als animals a l'entrada de l'espectacle, que tindrà lloc.

Laboratorio de terror, a Martorelles

D'altra banda, aquest dissabte al vespre s'avança halloween a Martorelles amb el túnel del terror anomenat Laboratorio de terror. De 20 h a 23 h hi haurà el túnel i posteriorment, de 0 h a 3 h, hi haurà música per a joves. L'activitat està coorganitzada per les Colles de festa major, Llamps i Trons, l'Ajuntament de Martorelles i el CF Martorelles, amb la col·laboració de l'Era Jove (l'espai jove de Martorelles). Tot plegat tindrà lloc a Carrencà –amb entrada per les escales de la pista de bàsquet–, té un preu de 2 euros per persona i al túnel s'hi ha d'entrar amb grups d'unes deu persones aproximadament.

Edicions locals