Correus es traslladarà a l'antiga oficina del carrer Primavera

Correus ha arribat a un acord amb l'Ajuntament per poder mantenir el servei postal al municipi

Societat

Després de mesos de negociacions, l'Ajuntament i Correus han arribat a un acord perquè el municipi no es quedi sense servei postal.
Com ja va plantejar l'alcalde en el ple del mes de gener, l'Ajuntament va proposar que Correus tornés a ubicar-se a les dependències del carrer Primavera, antiga seu de Correus abans que el servei es traslladés a l'avinguda Piera, fa més d'una dècada.

Finalment, l'empresa encarregada del servei ha accedit a ocupar aquestes dependències –cedides per l'Ajuntament– i segons ha confirmat l'alcalde, l'empresa postal s'ha compromès a mantenir el personal actual i els mateixos horaris d'atenció al públic.

"Estem lligant l'acord amb ells, estem fent una sèrie de millores que ens demanaven en el local i tan bon punt estiguin es traslladaran cap allà, que suposo que serà abans d'acabar l'any", explicava Marc Candela a aquest diari.

El possible trasllat es donava a conèixer el mes de gener passat quan a petició d'una pregunta del regidor de Martorelles en Comú Podem, Juan Francisco García Caba, l'alcalde explicava: "Correus ens va demanar una reunió perquè volen reduir sucursals, entre elles la nostra". En aquella mateixa sessió el batlle expressava la voluntat del consistori: "Volem treballar perquè Martorelles no es quedi sense seu".

L'oficina de Correus opera des de l'avinguda Piera des del 2009, moment en el qual es va decidir el trasllat després que els treballadors es mobilitzessin per les mancances d'espai que tenia el local, d'aproximadament uns 20 m².

Pel que fa a les queixes que el municipi havia denunciat sobre el retard en la rebuda de les cartes, des del consistori indiquen que el servei hauria millorat.

Edicions locals