El projecte de la Vinya, pendent d'un informe de Bombers per ser aprovat

Un cop rebut aquest document, l'Ajuntament preveu convocar un ple per aprovar definitivament el projecte i iniciar de nou la licitació de les obres

Societat

L'Ajuntament està pendent d'un informe dels Bombers de la Generalitat per aprovar definitivament la modificació del projecte que ha de permetre reprendre les obres de la Vinya.

En declaracions a aquest diari, l'alcalde Marc Candela, explica que el consistori fa més de dos mesos que havia d'haver rebut aquest document: "Un dels informes que se sol·liciten quan s'aprova inicialment un projecte és dels Bombers, els quals tenen dos mesos per respondre, però no ho van fer dintre aquest període, que acabava el passat 7 de setembre".

Tot i que, segons Candela, el consistori s'havia plantejat inicialment tirar endavant l'aprovació de la modificació del projecte en el ple sense tenir aquest informe, des del consistori han preferit esperar: "Tot i que legalment ho podíem haver titat endavant ja, esperem a l'informe de Bombers pel que pugui ser i anar sobre segur", expressa Candela, qui afegeix que des de Bombers els han confirmat que l'informe és positiu i que estava previst que el document arribés a l'Ajuntament aquesta setmana.

L'informe de Bombers avalua tots els riscos d'emergències i que totes les vies d'evacuació estan conforme a la llei.
Un cop rebut aquest document, l'Ajuntament preveu convocar un ple per aprovar definitivament el projecte i iniciar de nou la licitació de les obres, ja que el passat mes de juliol es va procedir a rescindir el contracte de la fins aleshores constructora.

Els treballs per construir el futur centre polivalent fa més de dos anys que estan aturats. El passat 21 de juliol el consistori posava fil a l'agulla per desencallar la situació, aprovant una modificació del projecte i la recessió de l'anterior licitació de l'obra, la qual tindrà una despesa un 20% superior a l'esperada (uns 3 milions d'euros).

Edicions locals