El CF Martorelles crea una secció de futbol sala amb un sènior

L'equip estarà dirigit pel president Carles Sig, que també serà jugador

Esports

| CF Martorelles

José Luis Rodríguez Beltrán

El CF Martorelles ja no és només una entitat de futbol perquè des d'aquesta temporada ha inscrit un sènior masculí de futbol sala a la Tercera Catalana de les lligues territorials de la Federació Catalana de Futbol. El club va rebre la petició d'uns jugadors juvenils que volien fer futbol sala i la directiva, encapçalada per Carles Sig, els hi ha donat suport. 

El nou equip, format per uns set jugadors que afronten el seu primer any d'amateur i que han estat formats a la base del CF Martorelles, milita al grup 1 de la Tercera Catalana. "Nosaltres vam decidir que no tindríem un segon equip de futbol a la Quarta Catalana. Aleshores, un grup de juvenils ens va fer la petició i ens va semblar molt bé. Així, l'equip que deixem de tenir de segon equip, ara serà un nou sènior de futbol sala", assenyala el president del CF Martorelles, Carles Sig, que s'ha posat a liderar el nou projecte amb la triple funció de mandatari i també farà de jugador i entrenador: "jo vaig jugar a futbol, però en la meva etapa de sènior també ho vaig fer en futbol sala, concretament a La Cúpula, de Sant Fost, i vaig aprendre moltíssim".

L'equip té set fitxes i busca reforçar la plantilla per afrontar amb garanties la temporada, que serà exigent. "Tenim un equip amb molta qualitat, tots són joves. Hem jugat tres partits aquesta pretemporada i els hem guanyat tots tres, dos d'aquests contra La Cúpula, que ens veurem les cares durant la temporada. Crec que tenim equip per intentar lluitar per l'ascens", explica Sig, que comptarà amb l'ajut del secretari del club, José Sig, com a segon entrenador per portar la plantilla. 

Nova secció de futbol sala

La posada en marxa d'un equip de futbol sala pot esdevenir la formació d'una nova estructura dins l'entitat. "Tenim una estructura de futbol molt potent, estem creixent molt en la base. Ara tenim aquest nou sènior de futbol sala i volem veure com evoluciona aquesta temporada. Després ja veurem si pot créixer en nombre d'equips de base o no, això ja es veurà", diu Carles Sig, que assenyala que era una oferta esportiva que faltava al municipi. "Des de fa unes temporades ja no hi ha cap equip amb el CFS Martorelles, que va ser molt potent amb una estructura masculina i femenina. Nosaltres posem en marxa una modalitat esportiva, que creiem que hi ha demanda al municipi", comenta el president. 

El primer duel del CF Martorelles de futbol sala serà a la pista del Maresme, de Mataró. Tot i que al llarg de la temporada es veurà les cares amb altres conjunts baixvallesans, com ara La Cúpula, de Sant Fost, i el sènior B del FS Unión Llagostense, de la Llagosta. La resta d'equips, majoritàriament són maresmencs. 

Edicions locals