Martorelles celebrarà la primera edició del Mercat d'Intercanvi i segona Mà

Tindrà lloc el 23 d'octubre a Carrencà i la voluntat de l'Ajuntament és organitzar-lo dos cops l'any

Societat

Martorelles celebrarà la primera edició del Mercat d'Intercanvi i segona Mà
Martorelles celebrarà la primera edició del Mercat d'Intercanvi i segona Mà | Aj. Martorelles

El pati de la Masia de Carrencà acollirà el pròxim 23 d'octubre al matí (de 9 h a 14 h), la primera edició del Mercat d'Intercanvi i segona Mà organitzat per l'Ajuntament de Martorelles. La proposta, que inclou el regal, bescanvi i compravenda de productes de segona mà en bon estat, s'adreça a tota la ciutadania amb l'objectiu de contribuir així a prevenir la creació de residus i fomentar la reutilització i el reciclatge.

Per inscriure's a la mostra cal fer una inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) mitjançant el formulari que l’Ajuntament posarà a disposició a la mateixa oficina i a la seva pàgina web (martorelles.cat/segonama). El veïnat té temps de confirmar la seva participació fins al pròxim 18 d’octubre.

Pel que fa als articles a exposar al mercat, aquests han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima que permeti que puguin reutilitzar-se. Entre aquests productes es podran exposar a la mostra hi ha llibres, discs, DVD, instruments musicals, petit electrodomèstic, roba, material esportiu, mobles, jocs, monedes, segells i altres productes col·leccionables. També material de jardineria i compostatge i productes d'elaboració pròpia, no alimentaris.

La voluntat de l'Ajuntament és celebrar el mercat d'intercanvi i segona mà dues vegades l'any.

Edicions locals