Torna la Caminada nocturna contra el Càncer de Mama de Martorelles

La sisena edició tindrà lloc el pròxim 15 d'octubre

Societat

Després d'un any en blanc per la pandèmia, Martorelles recupera la Caminada nocturna contra el Càncer de Mama. Amb el lema "Mou-te per elles Martorelles!", la sisena edició d'aquest acte solidari tindrà lloc el pròxim dia 15 d'octubre. 

A diferència d'altres anys, enguany només hi haurà un recorregut llarg (es facilitarà la ruta per Google Maps i s’habilitaran cartells amb codi QR per seguir el camí) i les sortides seran esglaonades en grups de 20 en intervals de 3 minuts. El primer grup sortirà a les 20 hores des de les pistes de Carrencà. 

Així mateix, es manté el nombre d’inscripcions i es faran de manera telemàtica a través de la pàgina martorelles.cat/entrades o bé presencialment a l’OAC de l’Ajuntament.  

El preu de la inscripció és de 7 € i inclou una beguda, l’entrepà i un obsequi. Aquests diners serviran per a recaptar fons, que aniran destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), per a la investigació contra la malaltia. 

La iniciativa va néixer per a commemorar el 19 d’octubre, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama, però també per a conscienciar sobre la importància de la detecció precoç d’aquest càncer i la necessitat d’hàbits saludables com a principals mesures de prevenció. És per aquest motiu que de 19:45 a 20:45 h hi haurà taller d’autopalpació a càrrec del CAP Sant Fost - Martorelles.

Tota la informació sobre la sisena edició de la caminada es pot trobar al web martorelles.cat/caminadanocturna.

Edicions locals