L'Ajuntament fa actuacions per guanyar places d'aparcament a l'Hospital de Mollet

El tram entre la rotonda de l'Hospital i el carrer Sabadell passarà a tenir un únic carril i zona blava en semibateria

Societat

L'Ajuntament fa actuacions per guanyar places d'aparcament a l'Hospital de Mollet
L'Ajuntament fa actuacions per guanyar places d'aparcament a l'Hospital de Mollet

Mollet del Vallès

El govern local de Mollet està duent a terme actuacions al voltant de l'Hospital per augmentar el nombre de places d'aparcament a la zona. El projecte de modificació del trànsit comportarà actuar a la Ronda Pinetons des de la rotonda de l’Hospital fins al carrer Francesc Layret.

En una primera fase s'actuarà en el tram entre la rotonda i el carrer Sabadell, que passarà a tenir un únic carril de circulació i s’habilitarà un espai d’aparcament en semibateria que incrementarà les places d'aparcament de cotxes. Les places seran de zona blava. També es guanyaran 20 places de motocicletes i 4 per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda i es condicionarà el vial intern d’accés a l’Hospital. La previsió és que totes aquestes actuacions estiguin finalitzades a finals d’agost.

En una segona fase es construirà una rotonda per millorar l’accés dels vehicles d’emergències i de serveis de l’Hospital.

L'actuació es donava a conèixer en el marc de la Taula de Mobilitat, que se celebrava la setmana passada amb els grups municipals i en què es parlava de la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. En referència al Pla de Mobilitat, l’equip de govern donava a conèixer els reptes i les prioritats del projecte, el calendari d’actuació i el procés de participació ciutadana que comportarà.

Edicions locals