Rodolf Casas pren el relleu de Luisma Pintor a l'Alcaldia de Santa Maria

Dimecres es va celebrar el ple en què es va efectuar el canvi al capdavant del govern acordat per la coalició

Política

Rodolf Casas pren el relleu de Luisma Pintor a l'Alcaldia de Santa Maria
Rodolf Casas pren el relleu de Luisma Pintor a l'Alcaldia de Santa Maria

Santa Maria de MartorellesSergio Carrillo

Rodolf Casas (Fem Santa Maria) és el nou alcalde de Santa Maria de Martorelles des de dimecres al vespre, després que el seu predecessor, Luisma Pintor (ERC), renunciés al càrrec complint així el pacte de la coalició de govern que estipulava que tots dos partits ostentarien l'Alcaldia la meitat del mandat.

Després de la renúncia de Pintor es va haver d'escollir el nou batlle i, com s'havia acordat, va sortir escollit pel plenari el número 1 de Fem Santa Maria, amb els vots dels quatre edils del govern. Els tres regidors de l'oposició, tots tres d'En Comú Santa Maria, van votar la seva candidata, Olivia Mones.

La primera intervenció al ple va ser de Luisma Pintor, qui tenia paraules d'agraïment cap a "tothom que durant aquest temps ha treballat amb nosaltres i que ha fet possible els projectes que s'han posat en marxa". També va recalcar que seguiran treballant igual, perquè "l'acció de govern és de la coalició".

El batlle entrant, Rodolf Casas, va "felicitar la tasca" de Pintor, "i més en aquesta època que ens ha tocat viure de pandèmia, que ha sigut realment molt difícil". També va mostrar-se "satisfet d'haver participat en aquest equip de govern" i va assegurar que encara "aquesta fase de la vida amb il·lusió per poder treballar amb el poble i per al poble".

Per últim, Olivia Mones va criticar que en aquests dos anys hi ha hagut "un govern sense cohesió, on cada grup polític ha imposat el seu criteri a la seva parcel·la de treball, on ha mancat una figura de referència pels veïns, i fent la sensació que es tractava de dos equips competint".

Edicions locals