Què es pot fer a partir d'aquest diumenge en el pla de desescalada?

No hi haurà toc de queda nocturn i desapareixerà el confinament perimetral de Catalunya

Societat

| Aj. Parets

Segons el document sobre restriccions aprovat pel Procicat aquest divendres, a partir d'aquest diumenge no hi haurà toc de queda nocturn i desapareixerà el confinament perimetral de Catalunya, però es manté la limitació a sis persones en reunions. Les noves restriccions s'apliquen a partir d'aquest diumenge i estaran vigents durant 15 dies.

A més, la restauració podrà obrir fins a les 23 h, com esport i cultura; i el comerç fins a les 22 h. Parcs i fires d'atraccions podran reobrir amb un aforament del 30%, tots els ensenyaments reglats recuperaran la presencialitat plena, i les activitats per a gent gran en equipaments cívics podran arribar al 50% d'aforament. Pel que fa a actes religiosos, es manté un aforament del 50% i un màxim de 500 persones, que es pot ampliar a 1.000 amb bona ventilació.
 
La resolució estableix que aquestes noves mesures s'allargaran entre el 9 i el 23 de maig ambdós inclosos. La prohibició de reunions de més de sis persones i l'aforament del 50% dels actes religiosos tenen l'aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Edicions locals