Brian Quijada revoluciona el CF Martorelles a la Tercera Catalana

El davanter, exjugador del CF Mollet UE i la UE Molletense, és referent a l'equip martorellesenc que aspira a l'ascens

Esports

Brian Quijada revoluciona el CF Martorelles a la Tercera Catalana
Brian Quijada revoluciona el CF Martorelles a la Tercera Catalana | CF Martorelles

José Luis Rodríguez Beltrán

Brian Quijada, de 29 anys, ha revolucionat la banda esquerra del CF Martorelles, de la Tercera Catalana. L'exjugador del CF Mollet UE i la UE Molletense, ha tornat a l'equip del seu poble, on va iniciar-se en el futbol en edat benjamí. Després de dues dècades, ara té com a objectiu ajudar al conjunt martorellesenc a fer història amb un ascens somiat a la Segona Catalana. 

Quijada és un jugador contrastat que ha militat moltes temporades a la Tercera Divisió, com ara amb el Vilafranca, la Pobla Mafumet, Masnou, Vilassar o Santa Coloma de Gramenet. "Estava al Santa Coloma de Gramenet, a la Segona Catalana, només podíem entrenar i no estava clar que es pogués tornar a jugar. Jo vull competir, i a Martorelles em van donar l'opció de tornar a jugar a casa, i no m'ho vaig pensar gaire", admet Quijada, que es mostra satisfet pel caliu que ha rebut al club: "em fa molta il·lusió jugar al Martorelles, però veig que al club li fa encara més il·lusió que estigui aquí. Em respecten moltíssim i estic molt agraït". 

El Martorelles de Brian Quijada ha sumat dues victòries en dos partits i el davanter ha marcat en tots dos. Un d'aquests va ser transcendental perquè va suposar el 3 a 2 al temps afegit contra el Lliçà d'Amunt. "L'equip juga molt bé i si tinc la sort de marcar, millor. Tenim bon equip i aspirem a l'ascens", assenyala el davanter, que se satisfà del projecte martorellesenc amb altres noms destacats que també s'han incorporat com és Champi, de la Molletense, Pol Collado, del Parets, i Miguel Flores, del Barberà. 

El Martorelles ocupa el quart lloc amb set punts, amb un partit pendent, i està a cinc punts del líder, el Sant Celoni. Diumenge, rebrà el Montmeló (18 h).  

Edicions locals