El col·legi electoral a Santa Maria es trasllada a l'Escola Les Mimoses

El canvi d'ubicació respon a les mesures de seguretat per la Covid

Política

El col·legi electoral a Santa Maria es trasllada a l'Escola Les Mimoses
El col·legi electoral a Santa Maria es trasllada a l'Escola Les Mimoses

El 14-F, els electors de Santa Maria de Martorelles hauran d'exercir el seu dret a vot a l'Escola Les Mimoses, que substitueix l'Ajuntament com a col·legi electoral.

El canvi d'ubicació respon a la necessitat de garantir les mesures de seguretat per la Covid-19, que suposaran algunes restriccions durant la jornada electoral. Així doncs, segons ha informat l'Ajuntament, el cementiri romandrà tancat durant tot el dia 14-F per reduir la mobilitat als voltants del col·legi electoral.

Per desplaçar-se al col·legi electoral a través del carrer de les escoles caldrà prioritzar l'accés a peu. L'accés amb vehicle estarà restringit i es facilitarà només a persones amb mobilitat reduïda. Només podrà accedir una persona de forma individual a la sala de votació, tret de les excepcions previstes a la normativa. Es demana evitar anar acompanyats de menors, ja que no podran accedir al col·legi electoral i hauran de romandre a fora de les instal·lacions.

Com a la resta de poblacions, les administracions recomanen portar la papereta preparada des de casa amb l'objectiu de romandre el menor temps possible al col·legi electoral. També es demana que es respecti la distància de seguretat de 1'5 metres a les cues d'espera. És obligatori l'ús de mascareta en tot moment. Hi haurà a disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a diferents punts del col·legi electoral. Caldrà seguir les indicacions de tot el personal de l'Ajuntament que col·laborarà durant la jornada.

Un cop fora del col·legi electoral us demanem que no us atureu a parlar amb altres persones, evitar creuaments i respectar distàncies entre persones.

Edicions locals