Vilagrà (ERC): 'Enviarem a la paperera de la història la repressió, la corrupció i la monarquia'

ERC va fer aquest diumenge l'acte final de campanya a la ciutat de Mollet

Política

Vilagrà (ERC): 'Enviarem a la paperera de la història la repressió, la corrupció i la monarquia'
Vilagrà (ERC): 'Enviarem a la paperera de la història la repressió, la corrupció i la monarquia'

Mollet del Vallès

"Enviarem a la paperera de la història la repressió, la corrupció i la monarquia", així de contundent va ser  Laura Vilagrà, la número 2 d'ERC a les llistes de les eleccions del Parlament per la circumscripció de Barcelona durant l'acte de tancament de campanya que els republicans van celebrar davant la seva militància, aquest diumenge, a la seu de la formació política a Mollet.

"El PSC és un partit conservador, perquè no té propostes i no té projectes pel país. El candidat Illa ens vol situar al 2010, vol que juguem al joc de l'oca i ens situem a la casella de sortida", deia Vilagrà durant el seu discurs i apuntava: "No ho permetrem, perquè ERC tindrà la presidència de la Generalitat perquè les coses passin".

Segons Vilagrà: "De la crisi del 2008 en vam sortir tocats amb uns serveis públics afeblits perquè CiU van ser els campions de les retallades i els partits del PP i el PSOE a Madrid van ser els campions de l'austeritat". D'aquesta crisi, en canvi, deia la número 2: "ERC en volem sortir amb un canvi de model productiu, una economia del coneixement i per això hem d'aprofitar els fons europeus per fer que hi hagi propostes que siguin interessants pel país i que aquests diners no vagin als de sempre, a les empreses de l'IBEX que ja s'estan fregant les mans".

A l'acte també hi va participar Josep Maria Jové, actual president del Consell Nacional d’ERC i candidat número 5 a les llistes d'ERC al Parlament de Catalunya, per la circumscripció de Barcelona qui recordava que: "La repressió arriba a tots els racons i a tothom que gosa aixecar la veu contra un sistema putrefacta i aquí a Mollet ho sabeu molt bé. Teniu veïns i veïnes acusades, d'una manera surrealista, per l'Audiència Nacional de terrorisme", deia Jové fent referència als encausats per l'Operació Judes.

"Encara és hora que Illa ens digui que no accedirà a la presidència de la Generalitat amb vots de VOX i això és impresentable", assenyalava Jové qui demanava: "Tenim un deure amb tota aquella gent que en el seu moment ho va donar tot per la llibertat del país i el millor homenatge per aquests homes i dones és que el proper 14-F omplim a vessar les urnes de vots d'ERC".

Una proposta que també feia la regidora molletana Isabel Padilla i número 54 a les llistes d'ERC a les pròximes eleccions catalanes: "Aquestes eleccions tenim un bri d'esperança que finalment tinguem un president d'ERC", deia Padilla qui afirmava estar "molt contenta de representar el meu poble reivindicant la condició de dona treballadora".

Durant l'acte també va intervenir Zainab Tamara Zubair, candidata número 36 a les llistes d'ERC al Parlament de Catalunya, per la circumscripció de Barcelona, qui en representació del Jovent Republicà al Vallès Oriental va assentir que treballaran per "blindar" la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i el català com a "llengua vehicular" a les aules. 

 

Edicions locals