Martorelles incorpora nous espais de votació per garantir la seguretat el 14-F

L'oficina de Correus amplia l'horari habitual per donar resposta a l'augment del vot per correu

Política

| Aina López

Per tal de garantir la seguretat tant dels membres de les meses com dels votants, les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 14 de febrer, comportaran alguns canvis pel que fa als espais de votació a Martorelles. Així, segons fonts del consistori martorellesenc, se seguirà celebrant els comicis a Carrencà, però en espais diferents.

En concret, els veïns de la Secció censal 1 (Can Sunyer i casc antic) hauran d'emetre el seu vot al Celler, la Secció 2 (Av. Piera, Muntanyeta i Urbanització) tindran les urnes a la Masoveria, futur espai jove, i la Secció 3 (La Fabriqueta, i Carrencà) haurà de votar a la sala polivalent de la Masoveria.

Des de l'Ajuntament s'ha informat també que tots els espais comptaran amb accés directe des de fora i les cues es faran a l’exterior, als jardins de Carrencà.

L'Oficina de Correus amplia horaris

Per altra banda, l'oficina de Correus de Martorelles amplia el seu horari habitual per tal de donar resposta a l'augment del vot per correu a les Eleccions al Parlament del proper 14 de febrer. 

Així, l'oficina martorellesenca obrirà excepcionalment aquest divendres 5 de febrer de 16.30 h a 19.45 h i dissabte 6 de febrer, de 9.00 h a 14.00 h.

Edicions locals