Mireia Dionisio (PSC): 'Volem dedicar-nos als problemes que realment importen a la ciutadania'

Els alcaldes socialistes de Mollet, la Llagosta i Parets han donat suport al primer acte de campanya del PSC a Mollet

Política

Mireia Dionisio (PSC): 'Volem dedicar-nos als problemes que realment importen a la ciutadania'
Mireia Dionisio (PSC): 'Volem dedicar-nos als problemes que realment importen a la ciutadania'

Els candidats del PSC al Vallès Oriental han donat el tret de sortida a la campanya electoral presentant el cartell del candidat socialista, Salvador Illa, a la presidència a les eleccions al Parlament de Catalunya. Ho han fet en un acte als "quatre bancs" de Mollet i amb el suport de tres alcaldes del PSC al Baix Vallès.

"Encarem aquestes eleccions amb il·lusió i amb molta feina. Estem contents, tenim la fortalesa que ens dona tenir un gran candidat com és el Salvador Illa. Volem posar fi aquests 10 anys de decadència de la Generalitat de Catalunya i volem dedicar-nos als problemes que realment importen a la ciutadania", ha dit la molletana, Mireia Dionisio, número 24 a les llistes del PSC per la demarcació de Barcelona.

L'acte on també ha participat  el diputat i regidor a Granollers Jordi Terrades –número 13 de la llista per Barcelona– ha comptat amb el suport dels tres alcaldes socialistes del Baix Vallès, el molletà Josep Moràs, el llagostenc Óscar Sierra i el recentment nomenat, el paretà Francesc Juzgado. 

"Al nostre territori tenim a grans candidats a la llista electoral. M'atreveixo a dir que és molt possible que tornem a tenir una diputada al Parlament de Mollet del Vallès i això honora la ciutat", augurava l'alcalde de Mollet, Josep Monràs qui també afegia: "Com a alcalde m'honora està al costat de dos grans alcaldes, el de la Llagosta i el de Parets. Gent que ha demostrat que gestiona el seu municipi per tothom, sense cap mena d'exclusió i això és el que demanem a la Generalitat de Catalunya".

Un discurs semblant al que donava l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra: "Necessitem un aliat a la Generalitat perquè ens ajudi als ajuntaments, perquè no ens trobem tan sols com ens hem trobat en aquests últims 10 anys", afegia Sierra.

Mentre que per la seva banda, el diputat i regidor a Granollers Jordi Terrades demanava la confiança dels electors pel 14-F: "Totes les enquestes conegudes diuen una cosa que el preferit dels catalans i catalanes per ser president de la Generalitat es diu Salvador Illa, per tant fem una apel·lació a tots aquells ciutadans i ciutadanes que creuen això que ens facin confiança en aquestes eleccions".

L'acte es feia unes hores abans que es conegués la decisió del TSJC de mantenir les eleccions per al 14-F i anul·lar el decret de suspensió dels comicis.

 

 

Edicions locals