Terrades (PSC): 'Ja n'hi ha prou d'enfrontaments estèrils i de la decadència dels últims 10 anys'

Els socialistes presenten els candidats del Vallès Oriental al Parlament per al pròxim 14 de febrer

Política

Alguns dels candidats del PSC al Parlament el 14-F
Alguns dels candidats del PSC al Parlament el 14-F

El PSC del Vallès Oriental ha presentat aquest dimecres els candidats de la comarca que formaran part de la llista socialista a les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer. El diputat i regidor a Granollers Jordi Terrades –número 13 de la llista per Barcelona– ha estat l'encarregat d'apuntar les línies mestres de la candidatura socialista per a les pròximes eleccions.

"Davant les diverses crisis sobreposades que viu el país, ara és moment de reforçar les institucions per enfortir el sistema de salut per posar fi a la pandèmia i revertir el mal que han fet les retallades dels últims 10 anys", deia. També apuntava que el canvi a les institucions és necessari per "fer possible la recuperació econòmica, afrontar les desigualtats socials i abordar aspectes com el canvi climàtic i la transformació digital".

Per a Terrades, les eleccions al Parlament han de servir per "capgirar una dècada en què no ha passat res de bo" i per deixar enrere "els enfrontaments estèrils i la decadència dels últims 10 anys". Per la seva banda, la regidora de Mollet i número 24 de la llista, Mireia Dionisio, ha expressat que "el PSC té un projecte clar" i que la formació "és l'alternativa real per al canvi" a la Generalitat.

El diputat també ha destacat que el cap de llista per al PSC serà l'exalcalde de la Roca i exministre Salvador Illa, "un candidat que coneix molt bé la comarca", i ha presentat la resta d'integrants vallesans de la candidatura: Joan Ramon Bernabé (Llinars del Vallès), Antonio García (Parets), Lamin Jameh (Sant Celoni), Marta Reche (les Franqueses), Conchi Jiménez (la Llagosta) i Xènia Guerra (Sant Fost), a més de Mireia Dionisio (Mollet) i el mateix Terrades.

Edicions locals