L'increment d'ingressos per Covid a l'Hospital de Mollet es desaccelera però augmenten les defuncions

Les dades d'alt risc de contagi obliguen a restringir novament les visites al centre hospitalari

Societat

L'increment d'ingressos de malalts de Covid a l'Hospital de Mollet ha continuat a l'alça aquesta setmana però a un ritme més lent que la setmana anterior. Aquest dimecres, el centre registra 33 ingressats, pels 28 d'ara fa una setmana. El que sí que s'han incrementat més notablement són les defuncions i han estat quatre les persones finades els darrers set dies.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya en el territori del Baix Vallès, al llarg d’aquesta setmana el risc de rebrot ha augmentat fins a 502 punts, 200 punts per sobre que la setmana anterior i la taxa de contagi es manté per sobre d'1 (1,39).

A l’Hospital de Mollet s’ha reflectit aquesta tendència en les xifres i augmenta a 33 el nombre de persones ingressades amb Covid-19, cinc més que la setmana passada. En els últims set dies, s’han donat 15 altes amb un total de 941 i hi ha hagut quatre defuncions.

A causa de l’alt risc de contagi del territori i per la seguretat de les persones ateses, el centre ha introduït novament la restricció de visites a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet.

Així mateix, es manté la derivació de l’atenció al part, que s’atén de forma temporal a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell o a l’Hospital General de Granollers respectivament segons si el pacient procedeix del Vallès Oriental o Occidental.

La resta d’activitat de l’Hospital de Mollet es desenvolupa amb normalitat.

Edicions locals