Sumem Esquerres a Parets i el PSC presenten una moció de censura al govern local

Tots dos critiquen que en aquest mandat ha estat "impossible el consens amb l'actual alcalde"

Política

Casandra Garcia i Francesc Juzgado
Casandra Garcia i Francesc Juzgado | Heribert Gallardo / Aj. Parets

Sumem Esquerres a Parets –actual partit del govern– i el PSC –actual partit de l'oposició– han presentat una moció de censura conjunta per configurar un nou govern al municipi.

En un comunicat conjunt, apunten que "19 mesos després de les eleccions municipals, Sumem Esquerres a Parets ha comprovat que els principis d’acord que els van fer decidir formar govern amb ARA Parets ERC i Parets per la República s’han incomplert una i una altra vegada, tot i haver intentat reconduir-los".

També afirmen que "amb l’actual alcalde (Jordi Seguer) és impossible el consens, ni amb Sumem Esquerres a Parets com a soci de govern, ni amb el PSC com a principal partit de l’oposició, que ha anat fent propostes constructives tenint en compte la nova realitat i situació del municipi i de la ciutadania".

Sumem Esquerres a Parets com el Partit dels Socialistes de Catalunya coincideixen en la necessitat d’aprovar el pressupost municipal per aquest any, "i que aquest prioritzi els ajuts socials, la creació d’ocupació, i veritables polítiques d’esquerres allunyades del populisme buit i els personalismes".

És per aquests motius, entre d’altres, que totes dues formacions aposten per configurar "un nou govern, de coalició, d’esquerres i progressista, que prioritzi els temes socials i les necessitats reals de la ciutadania".

Aquest nou govern serà encara més majoritari que el que hi ha actualment, amb 10 de 17 regidors del plenari, i "garantirà l’estabilitat necessària per impulsar les mesures claus per un Parets millor, en benefici de totes les paretanes i els paretans".

Edicions locals