El CF Martorelles supera un cas de la Covid-19

La plantilla es va confinar i el passat cap de setmana va poder debutar a la Tercera Catalana

Esports

El CF Martorelles supera un cas de la Covid-19
El CF Martorelles supera un cas de la Covid-19 | CF Martorelles

El CF Martorelles està tenint un inici de lliga complicat. La primera jornada no la va disputar perquè la plantilla estava confinada per un cas positiu de la Covid-19 i després de poder debutar en la segona jornada, novament aturada. Pocs dies després d'un partit de pretemporada contra l'Alella, un jugador de la plantilla va tenir símptomes de coronavirus i, posteriorment, la prova PCR va confirmar el positiu. 

La plantilla es va haver de confinar dues setmanes, però cap altre jugador va notar símptomes. "Vam tenir sort que al camp de l'Alella no vam poder fer ús dels vestidors, llavors ens vam canviar fora, a la graderia. Creiem que això va fer que cap altre jugador o membre del cos tècnic tingués símptomes", explica l'entrenador Jonathan Almeda, que afegeix que la prèvia a l'inici de la Tercera Catalana va ser complicada: "Es va activar el protocol i no vam poder jugar la primera jornada. De totes maneres, vam estar dues setmanes sense entrenar i confinats, això va fer que al debut en la segona jornada es notés físicament".

El Martorelles va estrenar-se amb empat al camp del Llinars, 1 a 1. "Vam acabar esgotats el partit", recorda el tècnic, que no creu que en dues setmanes es torni a competir.

Edicions locals