L'esport baixvallesà es mostra responsable amb l'aturada de quinze dies

Els clubs esportius mantenen els entrenaments a les instal·lacions esportives

Esports

| JL.R.B.

Les competicions esportives d'àmbit català, federades, escolars o privades, han quedat ajornades durant dos caps de setmana per ajudar a contenir els brots de coronavirus. Dimarts ho va avançar la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), dimecres ho va ratificar el Procicat i divendres es va publicar el decret.

Les restriccions, ara per ara, permeten fer els entrenaments. I els clubs baixvallesans segueix les restriccions al peu de la lletra. "Si parem les competicions, hauríem de parar també els entrenaments. Al CF Mollet UE hi ha molts infants que no són de Mollet, concretament el 33% de la nostra base", diu el president del CF Mollet UE, Jordi Candela.

A Mollet, l'Ajuntament ha afegit que els acompanyants dels esportistes menors d’edats no podran accedir dins les instal·lacions. "És complicat fer entendre als pares i mares que no poden acompanyar dins el pavelló al menor, perquè en hoquei van molt equipats, però hem de contribuir en això. Està clar que l'esport no és la causa d'aquesta situació, però hem d'ajudar tot el que puguem", avisa el president del Mollet HC, Leo Conde.

El bàsquet català arrencava el cap de setmana després de set mesos. "Creiem que és millor prevenir, que no pas acabar confinats novament", diu el director esportiu del CB Parets, Manel Ponce. Des del CB Vila Montornès han anat més enllà perquè "nosaltres no hem jugat cap amistós de pretemporada i hem potenciar les sessions individualitzades", admet el responsable, Xavi Espín.

Del Baix Vallès, tan sols el DM Group Mollet, a Lliga Eba, i el CD la Concòrdia, a Segona, podrien disputar el seu partit per ser competicions estatals, la resta a l'espera de Tots Sants. 

Edicions locals