L'Ajuntament de Martorelles estudia la creació de nous ajuts per als comerços

Aquest dijous els casos positius detectats al municipi en la darrera setmana s'enfilaven a 15

Societat

L'Ajuntament de Martorelles estudia la creació de nous ajuts pels comerços
L'Ajuntament de Martorelles estudia la creació de nous ajuts pels comerços

Després de les noves mesures de reestructuració anunciades pel Govern de la Generalitat aquest dimecres, l'Ajuntament de Martorelles estudia la creació de noves línies d'ajuts adreçades als comerços, similars a les aprovades mesos enrere que puguin ajudar els establiments locals afectats per aquesta segona onada de tancaments i limitacions d'aforament. Entre aquestes, el consistori es planteja ajuts al lloguer per als comerciants.

Precisament aquest dimarts, un dia abans d'aquest anunci per part del Govern de la Generalitat, l'alcalde, Marc Candela, adreçava un missatge a tots els martorellesencs i martorellesenques per demanar-los"autoresponsabilitat" per aturar l'evolució de la pandèmia. Candela ho va fer en un missatge a través de les xarxes socials en el qual també va emplaçar als veïns i veïnes de Martorelles que siguin "proactius" en prendre totes les mesures per evitar riscos.

El batlle martorellesenc va recordar les mesures bàsiques -distància social, rentat de mans i mascareta- i va reiterar: "cal tornar a fer un esforç per reduir aquesta pandèmia", assenyalant: "A l'àrea metropolitana la corba va a l'alça i ens tornem a posar en xifres de mesos enrere".

En el cas de Martorelles, segons dades d'aquest dijous facilitades per l'alcalde durant el ple extraordinari, hi havia 15 casos positius confirmats, una xifra semblant a la dels primers mesos de la pandèmia a la localitat.

Edicions locals