Arriba la 5a Caminada nocturna contra el Càncer de Mama

La pandèmia ha reduït el nombre d'inscripcions a 300 i ha obligat a suspendre la botifarrada de després

Societat

Arriba la 5a Caminada nocturna contra el Càncer de Mama
Arriba la 5a Caminada nocturna contra el Càncer de Mama | Aj. Martorelles

La regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració de les d'Esports i Salut, impulsen el proper 16 d’octubre la cinquena edició de la Caminada nocturna contra el Càncer de Mama. L'activitat serveix per commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama (19 d'octubre), però també per a conscienciar sobre la importància de la detecció precoç d'aquest càncer i la necessitat d’hàbits saludables com a principals mesures de prevenció.


A diferència d'altres anys, la pandèmia de la Covid-19 ha obligat els organitzadors a reduir el nombre d'inscripcions a 300, les quals es faran de manera telemàtica a través de la pàgina martorelles.cat/entrades o bé presencialment a l'OAC de l'Ajuntament. Per contra, queda suspesa la botifarrada de després de la caminada. Així i tot, les inscripcions seguiran obertes per aquelles persones que vulguin col·laborar amb el bo d’ajut que passa de 7€ a 5€. Tots els participants rebran enguany com a obsequi una mascareta amb el logotip de la caminada. Els fons recaptats aniran destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Un sol recorregut
En aquesta cinquena edició només hi haurà un recorregut llarg: es facilitarà la ruta per Google Maps i s’habilitaran cartells amb codi QR per seguir el camí. Les sortides seran esglaonades en grups de 20 en intervals de 3 minuts. El primer grup sortirà a les 20 hores des de les pistes de Carrencà.

Edicions locals