La Policia Municipal de Mollet obre diligències judicials contra tres activistes dels CDR i Endavant

Els imputen el delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i un altre per desobediència greu

Societat

La Policia Local de Mollet ha obert diligències judicials contra tres activistes dels CDR de Mollet i Endavant que van participar ahir a la nit en l'enganxada de cartells en defensa dels encausats per l'operació Judes. A dos d'ells els imputen un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i a un altre, un delicte per desobediència greu.

Segons l'inspector en cap de la Policia Local de Mollet, José Francisco Muñoz, els fets haurien tingut lloc durant un procés d'identificació de diferents persones que es trobaven al centre de la ciutat en una situació que va aixecar sospites als agents. Segons Muñoz, dues persones d'aquest grup haurien atemptat contra un dels agents i aquell agent va haver de limitar l'intent d'agressió. Per aquest motiu, afirma, hi hauria 3 persones imputades.

Des de la policia indiquen que les diligències judicials passaran demà al matí a disposició judicial i es plantegen tramitar també una infracció administrativa a la resta del grup per penjar cartells fora de les zones autoritzades.

Per la seva banda, des d'Endavant i el CDR de Mollet han emès un comunicat on afirmen el contrari i denuncien l'activitat violenta de la policia local contra activistes. Segons aquests, hauria sigut un agent de la policia qui hauria perseguit, llançat a terra i emmanillat a un dels companys i que després de ser increpat per la resta del grup, hauria colpejat a tres persones més amb una porra extensiva.

Edicions locals