Mollet enceta dissabte la promoció del llibre de Junqueras i Rovira

'Tornarem a vèncer' tindrà 35 presentacions al Vallès Oriental

Política

Mollet enceta dissabte la promoció del llibre de Junqueras i Rovira
Mollet enceta dissabte la promoció del llibre de Junqueras i Rovira

Tornarem a vèncer, el llibre escrit a quatre mans per Oriol Junqueras i Marta Rovira inicia, aquest dissabte a Mollet, la promoció pel Vallès Oriental. La proposta del president i la secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) es presentarà a 35 municipis de la comarca.

La presentació a Mollet es farà al local d’Esquerra Republicana de Catalunya, a les 12 h i comptarà amb la presència del periodista molletà Jaume Barberà, el portaveu del grup republicà a Mollet, Oriol López, i Marta Vilaret, vicesecretària general de Drets, Llibertats i Lluita Antirepressiva d’ERC. Totes les presentacions es faran segons les mesures sanitàries corresponents als actes culturals i també es podran seguir en línia.

L’agenda vallesana de Tornarem a vèncer es perllongarà fins al 30 d’octubre, de manera que gairebé cada dia hi haurà una presentació.  Pel que fa al Baix Vallès, a Parets la presentació està prevista per dimarts 22 de setembre a les 19 h, a la sala Basat Cooperativa. Hi intervindrà la Marta Vilaret, vicesecretària General de Drets, Llibertats i Lluita Antirepressiva, d'ERC.

La promoció del llibre també arribarà a Montornès el 29 de setembre. Mentre que el 2 d'octubre serà el torn de la Llagosta, el 9 Sant Fost, el 10 Montmeló, el 17 Martorelles i el 28 d'octubre, Santa Maria.

Les localitzacions, els horaris i els ponents, així com el calendari complet, es poden consultar al web d’Esquerra Republicana del Vallès Oriental.

Propostes estratègiques per esmenar les debilitats

El llibre, escrit des de la presó i des de l’exili, analitza les fortaleses del moviment independentista que van portar a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i l’aturada de país del 3 d’octubre del 2017. El text fa una observació especial de les debilitats que van fer que l’estat espanyol pogués aturar l’establiment de la república catalana. A partir d’aquí, es plantegen propostes estratègiques per maximitzar les fortaleses, esmenar les debilitats  amb l’objectiu d’assegurar l’establiment de la república catalana de forma permanent “al servei de tota la ciutadania, no només dels qui volem la independència”.  La proposta comprèn tant el desitjable referèndum pactat com un procés de desobediència civil a partir d’un suport molt majoritari de la resolució del conflicte a través de les urnes.

Edicions locals