L'ANC mobilitza més de mig miler de persones a Mollet durant la Diada

Malgrat les restriccions per la Covid, l'entitat es mostra satisfeta amb la participació

Societat

L'ANC mobilitza més de mig miler de persones a Mollet durant la Diada
L'ANC mobilitza més de mig miler de persones a Mollet durant la Diada | Sergio Carrillo

L'acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per commemorar l'Onze de Setembre a Mollet vam comptar amb la participació de més de mig miler de persones. Tot i que no es va arribar a la xifra prevista, 900 persones, des de l'ANC es mostren satisfets amb la participació.

"Tenint en compte la situació marcada per la Covid, la via va anar força bé i en fem una molt bona valoració", exposa Lídia Vilagut, coordinadora de l'ANC de Mollet, qui destaca la gran participació dels molletans: "La gent es va abocar, en tots els trams hi havia balcons particulars amb pancartes penjades amb el lema el deure de fer un país millor".

Segons Vilagut la d'enguany va ser una "gran ocasió per Mollet", perquè els molletans i molletanes van poder participar de l'acte sense haver-se de desplaçar a Barcelona, com passava els anys anteriors.

La coordinadora de l'ANC també fa una valoració positiva de la tasca feta per la seixantena de col·laboradors que van participar en l'organització de la via aquest 11 de setembre: "En tots els trams vam anar coordinats i es van fer els mateixos actes", menciona Vilagut, tot afirmant que van tenir més peticions de voluntaris de les que necessitaven.

Els trams amb més afluència d'assistents, segons l'ANC, van ser el de Ramon Casas fins a l'Estació de França i el de l'Avinguda Llibertat. Entre els manifestants, a banda de molletans, hi havia veïns i veïnes de Sant Fost, Martorelles, Parets i Lliçà d'Amunt.

 

Edicions locals