Millores a les escoles de Martorelles per l'inici del curs

El consistori ha intensificat les actuacions orientades a la prevenció de contagis per la Covid-19

Societat

Nova rampa de l'escola Simeó Rabasa
Nova rampa de l'escola Simeó Rabasa | Aj. Martorelles

Les escoles de Martorelles inicien avui la tornada a les aules amb millores respecte al curs anterior. Els treballs de manteniment que cada estiu fa l’Ajuntament a les escoles del municipi s’han vist intensificats per les actuacions específiques orientades a la prevenció del risc de contagi per la Covid-19. El consistori ha destinat un total de 35.320,69 € en la posada a punt de les escoles.
 

Així, a l'escola les Pruneres s'ha col·locat proteccions a les columnes del gimnàs; s'ha instal·lat dispositius antipinçament a totes les portes de la part inferior; s'ha pavimentat l'entrada d'educació infantil; s'ha senyalitzat les entrades i sortides, així com s'han fet tasques de manteniment de jardins i petites reparacions.

Mentre que a l'escola Simeó Rabasa s'ha construït una nova rampa d'accés a la planta superior exterior; s'ha millorat els vestidors; s'han realitzat tasques de manteniment de jardins; s'ha arranjat la porta del porxo; s'han senyalitzat les entrades i sortides i s'han realitzat treballs d’adequació i pintura i petites reparacions.

A totes aquestes tasques habituals cada any, s'hi sumen enguany l’adequació de nous accessos per tal de dur a terme les entrades esglaonades, la instal·lació de piques rentamans i dosificadors, així com la desinfecció de superfícies o la col·locació de nous materials. Paral·lelament, s’ha intensificat la neteja diària en els espais de màxima concurrència. 

Pel que fa a l’escola bressol municipal Els Cirerers, està prevista la construcció d’una rampa per a tenir un tercer accés a l’equipament. 

 

 

Edicions locals