La Sala Tarafa acollirà la 31a Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium Vallès Oriental

L'acte tindrà lloc el 27 de novembre a l'equipament granollerí

Cultura

La 31a edició Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium Vallès Oriental se celebrarà el 27 de novembre a la Sala Tarafa de Granollers.

Enguany estava previst fer la festa a Caldes de Montbui, però a causa del context actual del coronavirus els organitzadors han decidit traslladar l'acte a la Sala Tarafa i posposar l'esdeveniment a Caldes per a l'any vinent.

Òmnium Vallès Oriental també apunta: "Com no podia ser d'una altra manera la nostra Festa, la 31a edició de la Festa de Les Lletres Catalanes del Vallès Oriental, haurà de canviar de format perquè no podrem celebrar-la com sempre hem fet, acompanyats dels concursants, patrocinadors, jurats, socis i amics. Suposant que la situació sanitària al final pugui permetre portar a terme l'acte d'entrega dels premis, aquest serà de dimensions i assistència reduïdes seguint les recomanacions vigents per aquest dia".

Les bases del certamen ja estan publicades i es lliuraran xecs d'entre 700 i 3.000 euros segons la categoria. Els premis

Els treballs que participin en el concurs poden presentar-se en tres categories diferents: literària (31è premi de Novel·la / 31è premi de Poesia / 20è premi de Sociolingüística); acció cívica (9è premi Ramon Casanovas); i comunicació (9è premi Eugeni Xammar).

Edicions locals