Martorelles programa un cicle de cinema a la fresca

Es projectaran quatre films els dijous d'agost

Cultura

Martorelles programa un cicle de cinema a la fresca
Martorelles programa un cicle de cinema a la fresca

L'Ajuntament de Martorelles ha programat un nou cicle de cinema a la fresca per al mes d'agost. El pati de la Masia de Carrencà acollirà les diferents sessions els quatre dijous d'agost.

El passat dijous 6 d'agost va arrencar el cicle amb la projecció de Capitana Marvel, en versió castellana. La següent cita serà aquest dijous 13 d'agost amb Ha nacido una estrella, en versió original subtitulada en castellà (VOSE). Jackson Maine (Bradley Cooper) és una estrella consagrada de la música que una nit coneix i s'enamora d'Ally (Lady Gaga), una jove artista que lluita per tirar endavant en el món de l'espectacle.

El dijous 20 d'agost arribarà a la pantalla del pati de la Masia la comèdia musical Yesterday, en versió castellana. Un músic que lluita per obrir-se camí s'adona que és l'única persona al món capaç de recordar als Beatles.

I tancarà aquestes nits de cinema a la fresca de Martorelles el clàssic Cinema Paradiso, en versió catalana el 27 d'agost. Cinema Paradiso és una història d'amor pel cinema. Narra la història de Salvatore, un nen d'un poblet italià en el qual l'únic passatemps és anar al cinema.

Les inscripcions (gratuïtes) s'han de fer a martorelles.cat/entrades.

Edicions locals