Martorelles destina 49.000 euros a ajudar famílies i comerços locals afectats per la Covid-19

Més de 15.000 euros s'han destinat a famílies i gairebé 30.000 a petites empreses, comerços i autònoms

L'Ajuntament de Martorelles ha destinat 49.000 euros als ajuts locals d'emergència per la Covid-19. D'aquests 15.591,36 euros han estat per ajudar a famílies i 29.282,83 s'han destinat a les petites empreses, comerços i persones autònomes. A aquestes ajudes s'hi sumen altres ajudes o cancel·lacions de taxes com la d’ocupació de via pública del mercat, la d’ocupació de via pública de les terrasses i el canvi de taxa de les terrasses.

En els darrers mesos l'Ajuntament ha resolt 60 sol·licituds de 28 famílies del municipi que van presentar-se a la convocatòria d’ajuts a les famílies afectades per la crisi de la Covid-19. Mentre que pel que fa a les ajudes als comerços i autònoms, l’Ajuntament ha resolt en els darrers mesos les 22 sol·licituds de petites empreses, comerços i persones autònomes que s’han presentat a la convocatòria d’ajuts per al teixit econòmic afectat per la crisi de la Covid-19.

Depenent de la data d'entrada de les sol·licituds els comerços estan rebent el primer, el segon o el tercer pagament corresponent a la subvenció. Totes les ajudes demanades, tant a les famílies com als comerços i autònoms, han estat concedides. 

 

Edicions locals