Martín Parejo confia competir a partir del setembre

L'atleta martorellesenc s'entrena a les pistes de Mollet des de fa unes setmanes

Esports

Martín Parejo amb el seu entrenador, Raúl Gracia
Martín Parejo amb el seu entrenador, Raúl Gracia | Martín Parejo

Martín Parejo ha reprès els entrenaments a la pista d'atletisme de Mollet després de passar el confinament a Martorelles. L'atleta paralímpic, que treballa per intentar classificar-se en el salt de llargada pels Jocs Paralímpics de Tòquio del 2021, confia competir a partir del setembre. 

L'atleta martorellesenc s'entrena a les ordres de Raúl Gracia i ho fa amb el seu grup de velocistes i saltadors. "Per a mi el canvi més significatiu d'entrenar amb Gracia és fer-ho en grup, perquè fins ara anava més en solitari. És més entretingut", admet el saltador martorellesenc, que entrena quatre dies entre setmana i, fins i tot, alguns caps de setmana torna a la pista "o fem algun entrenament a la platja", adverteix.  

Martíhn Parejo confia tronar competir al setembre, tot i que amb l'actual situació de la Covid-19 es mostra prudent. "Tinc una competició a l'Hospitalet a la tardor, un altre a Madrid, a la Nucia... veurem què passa. Ara per ara estem recuperant sensacions per intentar arribar en bon estat de forma al setembre", confessa Parejo. 

 

 

Edicions locals