La majoria de paradistes del mercat dels dimarts continuen sense muntar

Aquest dimarts, una quinzena de parades s'han instal·lat a l'espai proposat per l'Ajuntament

Societat, Economia

La majoria de paradistes del mercat dels dimarts continuen sense muntar
La majoria de paradistes del mercat dels dimarts continuen sense muntar

Poc més d'una vintena de parades de roba, complements i parament de la llar han muntat aquest dimarts al mercat no sedentari de Mollet. La majoria de marxants continuen sense acceptar l'espai per reubicar les parades proposat per l'Ajuntament.

Aquest matí, els serveis municipals delimitaven l'espai que havien d'ocupar les parades amb tanques, un espai situat al lineal dels carrers Ramon Casas (paral·lel al parc de les Pruneres), carrer de les Ordidores, i l'avinguda Rabassaires, una ubicació proposada aquesta setmana per l'Ajuntament però que no compta amb el suport de la majoria de marxants ni de les associacions que els representen, que demanen unitat als paradistes per reclamar retornar a la ubicació habitual al Centre.

De fet, el conflicte entre els paradistes i l'Ajuntament ha fet un pas més, ja que, ahir dilluns, les associacions de marxants presentaven al Consistori un recurs de reposició previ al contenciós-administratiu, que obriria la via judicial, amb què ja amenaçaven els paradistes si no s'arribava a un acord.

L'Ajuntament manté la decisió de no situar les parades al Centre i considera que la ubicació proposada compleix la normativa i és la que millor pot "preservar la seguretat de tothom i no entorpir la mobilitat dels veïns i veïnes del barri".

Aquest és el tercer dimarts que les parades no alimentàries no munten, després que l'Ajuntament donés permís per iniciar l'activitat després del confinament el 30 de juny–al 50% de les parades–. Des d'aquest 14 de juliol ja ho podien fer el 100% de les parades. La manca de consens en la ubicació és l'escull per recuperar el servei.
 

Edicions locals