L'Hospital de Mollet registra dos ingressos per la Covid després de quatre setmanes sense cap

Els responsables del centre demanen prudència i que s'extremin les mesures de precaució

Societat

Després de quatre setmanes sense cap ingrés, aquesta setmana l'Hospital de Mollet ha registrat dos ingressos per la Covid-19 amb simptomatologia respiratòria. El centre també ha detectat alguns casos sospitosos o amb símptomes de la Covid. Per aquest motiu ha demanat a la població que s'extremin les precaucions.

La Fundació Sanitària Mollet manté zones d'hospitalització sectoritzades per poder fer front a qualsevol rebrot però vol recordar "la importància d’actuar amb responsabilitat ciutadana, moltaprudència i anar recuperant la normalitat de forma progressiva" però mantenint les mesures de prevenció, les distàncies de seguretat i el rentat de mans. "És responsabilitat de tots ajudar a garantir la salut dels nostres conciutadans i especialment de les persones més vulnerables", apunten.

D'altra banda, aquest dimarts es reunia per videoconferència el Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) amb 22 membres presents per tal d’explicar l’evolució de la situació relacionada amb el Covid19 al llarg dels últims tres mesos i exposar quines són les accions previstes de cara a la normalització de l’activitat.

Per unanimitat, tots els membres del Consell de Participació en boca del seu president, el Sr. Víctor Mas, van demanar de forma unànimefer arribar el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet així com a la resta de professionals que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front a la Covid-19 amb "professionalitat, escalf i molt compromís". Així mateix, volen enviar el seu més profund agraïment a la responsabilitat mostrada per tota la població durant el període de confinament, gràcies a la qual ha estat possible la contenció del virus i la davallada dels contagis arreu del territori. A la reunió es va aprofitar per donar la benvinguda al nou membre del CPC, Ramón Sagalés, en representació de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès.

Edicions locals