Es defineix el CF Martorelles 2020-2021

Renova el tècnic Jonathan Almeda i l'equip confirma tres fitxatges

Esports

El president Carles Sig amb Jonathan Almeda
El president Carles Sig amb Jonathan Almeda

Jonathan Almeda ha renovat una temporada més amb el CF Martorelles. L'entrenador dirigirà per segon any consecutiu el primer equip masculí martorellesenc a la Tercera Catalana amb l'objectiu d'igualar la 6a posició d'enguany o, fins i tot, millorar-la.  

Almeda, que anteriorment havia format part del cos tècnic formatiu de l'EC Granollers, afronta la segona temporada "amb un any més d'experiència a la Tercera Catalana". Per superar les expectatives, l'equip ja s'ha reforçat amb tres jugadors, "tot i que necessitaríem un reforç més defensiu i un cinquè jugador, depenent de les ofertes del mercat", diu.

D'entre els fitxatges, destaca la tornada de Lázaro Mesana, que va ser un dels artífexs de l'ascens del Martorelles fa dues temporades en l'eix de l'atac. Mesana havia estat la passada campanya al Montornés Norte, també de la Tercera Catalana. Les altres dues incorporacions  són el defensa Carlos Adán, que procedeix de La Torreta, de la Segona Catalana; i el lateral Kevin Castro, de l'Atlètic del Vallès, de la Tercera Catalana.  A més, l'equip suma a Izan, migcampista, que va estar tota la temporada sense jugar per una lesió de gravetat a la pretemporada.

El tècnic confia en l'actual plantilla, que pràcticament s'ha renovat al complet excepte cinc jugadors que han estat baixa. Els jugadors que han renovat són a  la porteria Alfons Molist i Juan García; a la defensa, Oriol Corona, Sergio Expósito, Marc Cutillas i Gerard Font; al migcamp, Adrià Escribano, Albert Meroño,  Sergi Caralt, Kevin Santiago, Éric Contreras i Ferran González; i en atac, Marc Tabla, Txema Múrcia i Dani Martinez. 

També continua Adrià Molist, que feia tasques de capità i jugava de central, tot i que ara passa a formar part del cos tècnic com a preparador físic. 

Edicions locals