Cap nou ingrés i dues defuncions la darrera setmana a l'Hospital de Mollet

Les altes acumulades al centre molletà sumen ja gairebé 500

Societat

Mollet del Vallès

L’Hospital de Mollet s'ha mantingut tota la setmana lliure de casos de Covid19, i malgrat l’alta taxa d’atac que ha registrat el territori del Baix Vallès, no hi ha hagut cap nou ingrés en els últims deu dies. Les altes acumulades sumen quasi 500 persones i, en relació a la setmana passada hi ha hagut dues defuncions.

Malgrat això, el centre ha anunciat que es mantindrà una àrea d’hospitalització preparada i aïllada en cas que hi hagi nous ingressos en les properes setmanes. A més, tots els professionals en aïllament degut a un procés de Covid-19 ja s'han reincorporat.
L’activitat de consultes externes, ja siguin per telèfon o presencial, i el nombre de cirurgies i exploracions programades segueix augmentant en el progressiu retorn a la normalitat. Concretament, l’última setmana ja es va realitzar el 60% del volum normal d’activitat en consultes externes i quasi el 80% del volum habitual en cirurgia.

Durant aquest període s’han produït també alguns canvis destinats, segons la Fundació Sanitària Mollet, a millorar l’atenció als pacients. Les consultes externes, la cirurgia i l’hospital de dia oftalmològic, maxil·lofacial i del dolor es traslladen al nou espai de l’FSM al carrer Vallès, situat a l’edifici de l’Hospital Sociosanitari de Mollet i al que es pot accedir pel carrer Vallès número 29, entre el carrer Sant Llorenç i el carrer Gaietà Vínzia. Aquest nou dispositiu  "permetrà esponjar l’espai de consultes externes, de l’hospital de dia i del bloc quirúrgic de l’Hospital de Mollet", apunten des de la FSM. "Aquesta mesura també serà positiva en la situació actual, ja que ajudarà a garantir les distàncies de seguretat entre pacients", conclouen.
 

Edicions locals