El mercat de Martorelles tornarà a tenir totes les parades en marxa aquest dissabte

Durant la pandèmia només els marxants d'alimentació han pogut obrir

Societat

El mercat de Martorelles tornarà a tenir totes les parades en marxa aquest dissabte. L'Ajuntament ha decidit ampliar l'espai d'exposició per tal de mantenir les distàncies de seguretat decretades pel Govern. D'aquesta manera es preveu aprofitar tot l'espai de Carrencà, la pista esportiva i el solar de davant de les obres de la Vinya, per poder tenir totes les parades disponibles.

Des de l'inici del confinament l'Ajuntament compta amb un servei de vigilància per controlar que es compleixen les mesures, el qual es mantindrà. El mercat de Martorelles, és dels pocs del Baix Vallès que ha obert des del primer dia de confinament i ho ha fet només amb les parades d'alimentació.

Missatge de responsabilitat de l'alcalde per l'inici de la Fase 1

L'alcalde, Marc Candela, ha transmès a través de les xarxes socials una crida a la responsabilitat col·lectiva, després que aquest dilluns el municipi hagi entrat a la fase 1 del desconfinament: "Si volem continuar avançant en aquest desconfinament, cal que apliquem totes les mesures que se'ns demanen", ha dit Candela. L'alcalde també ha tingut paraules de suport a les víctimes de la Covid-19 del municipi i als seus familiars.

Edicions locals