Martorelles se suma als 10 dies de dol decretats per les víctimes de la Covid-19

L'Ajuntament convida la ciutadania a fer un minut de silenci a les 12 h i hissa les banderes a mig pal

Societat

Martorelles se suma als 10 dies de dol decretats per les víctimes de la Covid-19
Martorelles se suma als 10 dies de dol decretats per les víctimes de la Covid-19 | Aj. Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles s’afegeix als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 que aquest dimarts han decretat el Consell de Ministres i el president de la Generalitat de Catalunya. També se suma a la convocatòria de minut de silenci de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, prevista per aquest dimecres 27 de maig a les 12 del migdia, en memòria de totes les persones que han perdut la vida durant la pandèmia.

La corporació municipal, encapçalada per l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, guardarà el minut de silenci davant a la plaça de l'Ajuntament, garantint les distàncies de seguretat i seguint totes les mesures higièniques establertes per evitar la propagació del virus. El consistori demana a tot el veïnat que es vulgui sumar a la convocatòria que ho facin de manera simbòlica, aturant-se un minut des del lloc on siguin a les 12 en punt.

Durant els deu dies de dol, les banderes oficials de l'edifici de l'Ajuntament onejaran a mig pal i se’ls col·locarà un crespó negre. El període de dol s’inicia dimecres 27 de maig a les 00 h i finalitzarà dissabte 6 de juny a les 00 h.

Edicions locals