La martorellesenca Laia Anglada, nova bateria d'Ebri Knight

La martorellesenca es va incorporar el passat febrer a la banda maresmenca i ja treballa amb el grup en la preproducció del nou disc

La formació actual de la banda, amb Laia Anglada al mig
La formació actual de la banda, amb Laia Anglada al mig | Ebri Knight

Sergio Carrillo

La martorellesenca Laia Anglada és la nova bateria del reconegut grup de música maresmenc Ebri Knight.

"El baixista d'Ebri Knight li va demanar el meu telèfon a un amic en comú. Em va trucar i em va dir que buscaven un nou bateria", recorda Anglada sobre com es va gestar tot. La martorellesenca va anar a fer una entrevista i posteriorment una prova de so a Argentona, i assegura que ja des del primer moment es va sentir "molt còmoda" i que "hi va haver molt bon rotllo" amb el grup.

En tot cas, en acabar la prova va pensar: "Aquí tanco la gran experiència d'haver tocat amb Ebri Knight". Anglada no s'esperava que al cap d'un mes, al febrer, la trucarien per donar-li la benvinguda a la banda. La martorellesenca es mostra molt satisfeta de formar part d'un dels seus grups preferits. "Escolto Ebri Knight des de sempre i he anat a molts concerts seus", assegura. Ara els concerts els viurà des de sobre de l'escenari.

Des que Laia Anglada va incorporar-se a Ebri Knight, la banda ja ha publicat una nova cançó, La Cura, feta durant el confinament i "dedicada a la gent que està treballant al peu del canó, com sanitaris o transportistes". Ara treballen en la preproducció del nou disc, que gravaran pròximament i que està previst que surti a la tardor.

Edicions locals