L'Hospital de Mollet registra el nombre més baix de defuncions des de l'inici de la pandèmia

Aquest dimecres hi ha 51 persones ingressades per la Covid-19 al centre sanitari de la Ronda dels Pinetons

Societat

Mollet del Vallès

L'Hospital de Mollet ha registrat aquesta setmana la dada més baixa de defuncions des que es va iniciar la pandèmia de la Covid-19. En concret, respecte a la setmana passada, el centre sanitari ha comptabilitzat tres morts de pacients afectats per coronavirus.

Un dels indicadors que convida a l'optimisme és la davallada d'aquestes defuncions, que van registrar el seu pic en les setmanes compreses entre el 25 de març i el 9 d'abril, quan van morir 53 persones del total de defuncions, que, en total, s'enfila a 87 des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a la resta de dades, des de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) asseguren que l’etapa d’estabilitat s’ha mantingut al llarg d’aquesta setmana. Concretament, a data d’avui hi ha ingressades 51 persones amb Covid19 i les altes acumulades sumen quasi 480 persones.

"Aquest fet ens ha permès mantenir la prudent reprogramació d’algunes consultes externes i gabinets per a pacients preferents que es va anunciar la setmana passada", expliquen des de la FSM. 

A tots aquests pacients que visiten l'Hospital se’ls realitza un control previ a l’accés a l’hospital que consta de tres punts: control de simptomatologia (tos i febre), control de contactes estrets i que portin una mascareta quirúrgica de la farmàcia en el moment d’accedir a l’hospital.

Edicions locals