El CF Martorelles aposta per un ascens exprés

El club donaria el seu vistiplau si les autoritats sanitàries ho permeten

Esports

El CF Martorelles aposta per un ascens exprés
El CF Martorelles aposta per un ascens exprés | CF Martorelles

El CF Martorelles veuria amb bons ulls una possible promoció d'ascens exprés. Aquesta és una de les propostes que la federació espanyola podria tirar endavant, en cas que es decidís donar per acabada la temporada actual i només s'hi juguessin promocions per concloure els ascensos i descensos. 

El vistiplau del president del club martorellesenc, Carles Sig, estaria condicionat al futbol amateur i només "si les autoritats federatives i sanitàries autoritzen la pràctica esportiva". El Martorelles se situa sisè classificat del grup 9 de la Tercera Catalana, empatat amb el cinquè, el Vilanova del Vallès, i era un dels aspirants a l'ascens a la Segona Catalana. "Tot i que només ho veuria adient pel futbol amateur", aclareix. Pel que fa al futbol base, el president considera que la temporada ja s'ha de donar per acabada. "Mantenim contacte amb els jugadors i jugadores mitjançant els seus entrenadors. Crec sincerament que cada dia que passa és més complicat tornar a la pràctica esportiva aquesta temporada", remarca Sig.

Pel que fa a les quotes de la base, el president apunta que el club estudia diverses fórmules, tot i que encara estan a l'espera que oficialitzi el tancament de la temporada la Federació Catalana de Futbol. "Pensem en potser bonificacions per la propera temporada, cal esperar i veure", indica el responsable.

Edicions locals