La Fundació Sanitària Mollet rep respiradors fabricats a SEAT

Correus va lliurar dilluns quatre dels respiradors dissenyats a la planta de Martorell

Societat

La Fundació Sanitària Mollet rep respiradors fabricats a SEAT
La Fundació Sanitària Mollet rep respiradors fabricats a SEAT

Mollet del Vallès

Correus va lliurar dilluns a la Fundació Sanitària de Mollet quatre respiradors d'emergència autoritzats pel Ministeri de Sanitat que fabrica SEAT, un projecte en el que també ha estat implicada l'empresa molletana Idneo.
 

Correus presta des del passat diumenge el servei de lliurament dels respiradors d'emergència que està fabricant SEAT a la seva factoria de Martorell  per ajudar a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Diumenge passat es van lliurar els primers respiradors assistits a l'Hospital Germans Trias i Pujol. Des de dilluns creix la producció fins a superar els 300 respiradors diaris, que es repartiran en hospitals de tot el territori espanyol gràcies a la capacitat logística de Correus. La companyia ofereix de forma gratuïta aquest servei fonamental per a la lluita contra la pandèmia.

A Catalunya està previst que en els pròxims dies es lliurin respiradors en els Hospitals Universitari de Bellvitge, Comarcal Sant Jaume de Calella, Dexeus, Vall d'Hebron i Universitar de Vic, entre d'altres.

Correus es converteix així en l'operador logístic de la companyia automobilística en aquesta iniciativa amb el vistiplau del Ministeri de Sanitat.

 

Edicions locals