ERC renúncia a l'assignació de l'Ajuntament de Martorelles durant 6 mesos

El grup municipal va prendre la decisió per unanimitat diumenge en una reunió telemàtica

Política, Economia

ERC renúncia a l'assignació de l'Ajuntament de Martorelles durant 6 mesos
ERC renúncia a l'assignació de l'Ajuntament de Martorelles durant 6 mesos | ERC Martorelles

Esquerra Republicana de Catalunya de Martorelles ha renunciat durant 6 mesos a l’assignació municipal que rep de l’Ajuntament. La formació proposa que aquests diners vagin íntegrament destinats al fons de contingència especial per la crisi de la Covid-19, que servirà per a fer front a totes les despeses extraordinàries que l’Ajuntament tindrà arran dels ajuts econòmics que es preveuen donar a les famílies, autònoms i comerciants de Martorelles.

ERC va prendre la decisió per unanimitat, en una reunió telemàtica de l’executiva local que es va celebrar aquest diumenge 5 d’abril.
 
La formació, que governa Martorelles, explica que aquesta acció se suma a totes les ja realitzades des de l’Ajuntament, com la publicació la setmana passada d’una línia d’ajuts a les famílies martorellenques. En aquest sentí, el consistori preveu fer públiques dues línies més d'accions en els pròxims dies. La primera, destinada a l’ajornament de taxes i tributs; i la segona, una línia d’ajuts a autònoms i comerciants de Martorelles.

Edicions locals