La martorellesenca Mónica Utrilla crea un perfil d'Instagram per fer esport en família

Activeathome_ es va posar en marxa la setmana passada amb la intenció d'ajudar a passar els dies confinats

Esports

Mónica Utrilla amb el joc del ringo.
Mónica Utrilla amb el joc del ringo.

Mónica Utrilla, veïna de Martorelles, ha creat un canal d'Instagram per passar els dies de confinament fent esport des de casa, entre petits i grans. Utrilla, que és portera del sènior femení del CF Martorelles, ha posat el canal en marxa amb el seu company de carrera de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Carlos Padilla. 

L'objectiu del canal, anomenat Activeathome_, és donar consells sobre salut i exercicis, activitat física infantil i sessions per adults. Un dels vídeos publicats tracta de l'elaboració d'un ringo casolà, que és un joc de punteria, o fins i tot, un disc d'hoquei.  "És una eina que ens permet posar en pràctica els coneixements que aprenem a la universitat", admet Mónica Utrilla, que estudia el tercer curs de la carrera al Tecnocampus de Mataró. "Carlos Padilla em va contactar i explicar que tenia una idea, que era semblant a la meva, i vam decidir posar en marxa el canal. Ell es dedica a fer vídeos amb activitats dirigides de ball i jo faig circuits d'activitat física infantil", explica la martorellesenca.

 

Ver esta publicación en Instagram

SESIÓN DE JUEGOS INFANTIL Y EN FAMILIA 🤩🎉 Primero tenéis un vídeo de cómo elaborar el material necesario para jugar y después el vídeo de demostración. Elaborar los implementos o materiales necesarios para jugar puede ayudar a tener a lxs peques más entretenidxs y sobre todo con mucha motivación para utilizar después jugando lo que han elaborado antes 😉 •EQUILIBRIO y PUNTERÍA CON RINGO: 1️⃣Lanzamos con el pie sentados, más fácil. 2️⃣Lanzamos de pie a pata coja. 3️⃣Desplazamos a pata coja sin lazar, sólo dejándolo caer dentro. 4️⃣Lanzamos con la mano. 👉🏽Podemos hacer una competición en familia, lanzar desde diferentes puntos y echarle imaginación para descubrir nuevas formas de lanzar💡 •AIR HOCKEY: Para elaborar el disco o la pelota, necesitáis arroz, una bolsita (para poder utilizarlo después), y un calcetín. También necesitaremos un par de bols para utilizarlos como implemento y golpear. El mítico juego que se encuentra en las salas de recreo adaptado en casa. Quién puntuará más?🤔

Una publicación compartida de ActiveAtHome🏠💪🏽 (@activeathome_) el

Les publicacions fetes proposen exercicis físics d'uns trenta minuts, que es poden realitzar en família, amb la intenció de fer moure el cos en uns moments que les persones, afinats a casa, són més sedentàries que de costum. "És important l'activitat física per la ment, cal tenir-la activa i buida", aconsella Mónica Utrilla. 

El canal es va crear la setmana passada per superar els dies de confinament i des d'aleshores tenen prop de 250 seguidors. De fet, el primer vídeo va superar el miler de reproduccions. "L'acceptació està sent molt bona, tot i no seguir a cap perfil, tenim bastants seguidors", diu Utrilla, que remarca que només fan servir l'Instagram "perquè és la xarxa social que té més seguidors avui dia".    

 

Edicions locals