Martorelles programa activitats infantils per als dies de confinament

L'àrea d'Educació i Infància ha posat en marxa la iniciativa

Societat

L'àrea d'Educació i Infància de l'Ajuntament de Martorelles ha organitzat, per aquests dies de confinament, diferents activitats al voltant de la primavera dirigides als infants. Pintura, endevinalles i un poema són les primeres propostes que podran compartir a les xarxes socials amb l'etiqueta #educacioMartorelles.

La primera activitat és que els nens i nenes facin un dibuix sobre la primavera que els serveixi per a decorar les finestres, balcons i patis de les seves llars i una vegada decorat, li facin una fotografia i l'enviïn a l'adreça electrònica mar.ensenyament@martorelles.cat  o via whatsapp al número 610 186 443 amb el nom del o la participant. L'Ajuntament penjarà totes fotografies a les seves xarxes socials amb l'objectiu que tota la ciutadania pugui gaudir d'elles. 

La següent activitat consistirà a esbrinar quatre endevinalles relacionades amb la primavera. Per últim, els infants hauran d'aprendre el poema de la primavera i gravar un vídeo i penjar-lo a Instagram etiquetant a l'Ajuntament de Martorelles. Per consultar totes les activitats podeu adreçar-vos al web de l'Ajuntament.

Edicions locals