Martorelles rep 72 targetes moneder per als beneficiaris de beques menjador

Les targetes estan carregades per a dues setmanes i recarregaran automàticament mentre duri l'estat d'alarma

El Consell Comarcal ha començat a distribuir a través dels ajuntaments més de 7.000 targetes moneder als beneficiaris de beques menjador de la comarca. D'aquestes, 72 corresponen a Martorelles. Les targetes estan carregades per dues setmanes i es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent.

Per la seva part, l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles en rebrà 7 de targetes moneder.

La Generalitat de Catalunya ha fet arribar les targetes directament al Consell Comarcal, que gestiona els ajuts individuals de menjador a tota la comarca. Segons informa l'ens comarcal, els ajuntaments estan enviant personal a la seu del Consell Comarcal per recollir-les, i distribuir-les a les famílies amb l’operativa que cada consistori considera oportuna.

Les targetes estan carregades per dues setmanes, amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia –un total de 40 euros–. Les targetes es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent. Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes alimentaris en qualsevol establiment d’alimentació.

 

Edicions locals