L'Hospital de Mollet suma una vintena d'ingressats per coronavirus

El centre adapta l'activitat a la situació de pandèmia

Societat

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat 20 casos positius de coronavirus ingressats a l'Hospital de Mollet. El centre està adaptant la seva activitat per donar resposta a la situació sanitària actual.

A data de dimecres, el centre molletà comptava amb una vintena de casos ingressats per positiu en Covid-19, una xifra que duplica la de principis de setmana, ja que dilluns n'eren 10.

La Fundació Sanitària de Mollet ha pres diverses mesures davant la situació de pandèmia. D'una banda, s'han ajornat les cirurgies majors no urgents, les proves diagnòstiques rutinàries amb major risc de contagi i les consultes externes que puguin ser ajornades.  Segons un comunicat de Salut, tots aquests canvis s'han notificat a cada pacient de forma individual.

D'altra banda, s’han mantingut totes les consultes, proves i cirurgies necessàries i/o urgents i s’estan fomentant les consultes externes via telemàtica.

Les urgències i la zona d'hospitalització s’han ampliat i sectoritzat específicament per a pacients amb infeccions respiratòries.

Pel que fa a la resta d'hospitals del Vallès Oriental, també s'han incrementat els casos en els darrers dies. L'Hospital General de Granollers té 23 casos ingressats i el de Sant Celoni, 2.

 

Edicions locals