Som* enceta dues campanyes a les xarxes d'utilitat per als lectors

Amb el perfil SomComerç es poden consultar propostes i serveis dels establiments comercials del territori

Societat

Som* enceta dues campanyes a les xarxes d'utilitat per als lectors
Som* enceta dues campanyes a les xarxes d'utilitat per als lectors

La cooperativa Som* ha encetat dues campanyes a les seves xarxes socials que poden ser d'utilitat als seus lectors en aquests dies de confinament. D'una banda, SomMollet demana a tots aquells que ho vulguin que facin accions culturals i artístiques i les etiquetin amb el hastag #somcasa. De l'altra, el perfil d'Instagram SomComerç ofereix informació sobre activitats i recomanacions que duen a terme comerços, serveis i establiments del territori.

Els i les professionals de la cooperativa Som* estem treballant des de casa per continuar mantenint-vos informats puntualment. Però també us volem acompanyar per fer passar aquests dies durs de confinament. Per fer-ho, fem una crida als artistes del Baix Vallès a compartir cultura. Cançons, trucs de màgia, representacions teatrals, poesies, fotografies..., qualsevol opció serà benvinguda, ja sigui en format fotografia o vídeo, per fer que aquest confinament que compartim sigui més suportable i entretingut. Només cal que compartiu el post amb el hashtag #somcasa a les diferents xarxes de SomMollet (Instagram, Facebook i Twitter).

D'altra banda, i per donar un servei afegit als comerços i establiments de la comarca, Som* ha creat el perfil d'Instagram SomComerç on compartim aquelles accions i propostes que fan els comerços i establiments del territori per prestar serveis excepcionals aquests dies i ajudar-los a fer més visibles les seves ofertes. Aquells comerços que disposin de perfil d'Instagram ens poden passar les seves propostes per compartir-les a través d'un missatge intern.

 

Edicions locals