Martorelles suspèn activitats esportives i culturals a causa del coronavirus

L'Ajuntament ha decidit suspendre activitats per prevenir el contagi del virus

Societat

Martorelles suspèn activitats esportives i culturals a causa del coronavirus
Martorelles suspèn activitats esportives i culturals a causa del coronavirus | Agència EFE

L'Ajuntament de Martorelles va informar ahir de les suspensions de les activitats culturals i esportives del municipi amb motiu de les mesures preventives pel coronavirus.
 

Després de l'anunci d'ahir al migdia de la suspensió dels entrenaments i la competició durant quinze dies per part de les federacions catalanes de futbol (FCF) i bàsquet (FCBQ), l'Ajuntament ha informat sobre les afectacions pel que fa a les activitats esportives i culturals del municipi.

Els clubs CF Martorelles i UE Bàsquet Martorelles aturaran la seva activitat esportiva durant quinze dies. El club de petanca Les Pruneres 90, tot i haver finalitzat la lliga, aturarà els entrenaments diaris a les pistes de Can Sunyer durant quinze dies, igual que el Gimnàs municipal, que se suspendran les classes durant aquest període. El Club Karate Martorelles també aturarà la seva activitat durant aquells dies.

Pel que fa a les activitats culturals, l'Ajuntament ha suspès la sortida a Aitona, prevista pel 18 de març i organitzada pel Consell de la Gent Gran. Les persones que han comprat el tiquet podran demanar que els hi retornin els diners durant les pròximes setmanes. A més, també s'ha suspès el primer taller de cuina saludable previst per aquest dijous 12 de març a l'Espai Cívic El Safareig.

Edicions locals